Onzekerheid rond Adrien Trebel hoeft geen drama te zijn: "Anderlecht heeft nog opties"

Hermès Van Damme
| 10 reacties
Onzekerheid rond Adrien Trebel hoeft geen drama te zijn: "Anderlecht heeft nog opties"

Blijven of vertrekken? Na zijn partij in Kortrijk gaf Adrien Trebel toe dat hij enkel zou vertrekken naar een betere club en een transfer kan nog komen, maar zelfs dan hoeven ze bij Anderlecht niet wakker te liggen.

Philippe Albert was ten eerste vol lof voor zijn ex-ploeg. "Chapeau, Luc Devroe. Dimata en Santini samen in de spits was een succes. Zelden zie je een aanvallend duo zo snel uit de startblokken schieten. Als die twee goed aangevoerd worden vanop de flanken, zal iedereen het nog moeilijk hebben tegen Anderlecht", zei hij in een column van Sudpresse.

De voormalige Rode Duivel sprak ook over het mogelijke vertrek van Adrien Trebel. "Als er een interessant aanbod komt voor Trebel en alle partijen kunnen zich erin vinden, mag Anderlecht niet moeilijk doen."

"Ze hebben namelijk oplossingen. Volgens mij zal Makarenko zich niet zo snel inpassen als hem, maar Kums zal zijn oude niveau van bij Gent wel nog terugvinden en Leander Dendoncker is bovendien ook nog niet weg", aldus Philippe Albert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties