OFFICIEEL: Nigeriaanse WK-uitblinker kiest voor de oliedollars

Redactie
OFFICIEEL: Nigeriaanse WK-uitblinker kiest voor de oliedollars
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Ronaldo - Januzaj - Origi - Mirallas - Arturo - Ezekiel - Leye - Pedro

OFFICIEEL: Nigeriaanse WK-uitblinker kiest voor de oliedollars

Ahmed Musa verlaat Leicester City en tekende vandaag een vierjarig contract bij het Saoedische Al-Nassr. De Nigeriaanse spits speelde zich tijdens het WK in de kijker met onder meer twee goals tegen IJsland.

Transfernieuws en Transfergeruchten 03/08

Club Brugge heeft zijn oog laten vallen op Jeando Fuchs

Blauw-zwart is het seizoen furieus begonnen en haalde meteen genadeloos uit op de openingsspeeldag tegen Eupen. De troepen van Ivan Leko missen echter nog een cruciale pion genaamd Marvelous Nakamba. (Lees meer)


Leroy Labylle kiest voor de Nederlandse tweedeklasser NEC

Menig Belgisch voetballer gaat dezer dagen zijn heil gaan zoeken in het buitenland en Nederland blijft daarbij een geliefkoosde bestemming. Zo koos Paolo Sabak (ex-Genk) voor NEC. De jonge middenvelder mag nu een landgenoot verwelkomen. (Lees meer)


'Anderlecht wilde hem afgelopen winter, nu zit international zonder club en wordt hij opnieuw bij paars-wit genoemd'

'Anderlecht wilde Achraf Bencharki afgelopen winter al, nu zit international zonder club en wordt hij opnieuw bij paars-wit genoemd'

RSC Anderlecht had hem afgelopen winter al op de radar, nu kunnen ze misschien wel een buitenkansje doen met een aanvaller die zonder club komt te zitten. (Lees meer)


Eupen-speler verkast naar FC Barcelona

De kogel is door de kerk: FC Eupen heeft zonet een zeer prestigieuze transfer afgerond. Moussa Wagué verlaat de Oostkantons en gaat aan de slag bij FC Barcelona. (Lees meer)


AA Gent krijgt bod binnen van Bordeaux voor Samuel Kalu

De kans is groot dat AA Gent deze zomer nog afscheid moet nemen van Samuel Kalu. De Nigeriaanse flankaanvaller is ontevreden als depanneur op rechtsback en nu heeft Franse subtopper Bordeaux een bod binnengebracht bij de Buffalo's. (Lees meer)


Racing Genk leent Jakub Brabec uit aan het Turkse Rizespor

Racing Genk kwam vrijdag met het heuglijke nieuws dat jeugdproduct Dries Wouters een langdurig contract gekregen heeft en ondertussen liet de club ook een verdediger vertrekken. Jakub Brabec trekt voor een jaartje naar Turkije. (Lees meer)


Dries Wouters verlengt bij Racing Genk tot 2022

Het seizoen begint op een geweldige manier voor Racing Genk. De tweede voorronde in de Europa League was een zondagswandeling, Lokeren ging voor het blok op de openingsspeeldag en nu komt de club ook nog eens met heuglijk contractnieuws naar buiten. (Lees meer)


UPDATE: ex-spits van Anderlecht en Standard Ezekiel landt weldra in de Jupiler Pro League
Foto: © photonews

Imoh Ezekiel is dan toch op komst naar KV Kortrijk

Enkele weken geleden raakte bekend dat Imoh Ezekiel terugkeert naar België. De Nigeriaanse aanvaller tekende een contract bij KV Kortrijk, maar daagde nog steeds niet op in het Guldensporenstadion. (Lees meer)


Vidal plots van Bayern naar ... Barca?!

Arturo Vidal werd de voorbije weken gelinkt aan onder meer Internazionale, maar de speler van Bayern München zou nu op weg zijn naar ... Barcelona


Iwobi tekent vierjarig contract!

Alex Iwobi heeft een nieuw, vierjarig contract getekend bij Arsenal. Dat hebben The Gunners officieel bekendgemaakt. 


OFFICIEEL: Sampdoria stelt 'Ronaldo' op fantastische wijze voor

Sampdoria heeft vandaag Ronaldo Viera van Leeds vastgelegd voor 7 miljoen euro. Het sociale mediateam van de Italianen speelde in op zijn opvallende naam en kondigde de transfer exact zoals die van Cristiano Ronaldo naar Juventus aan. Hilarisch!


Kevin Mirallas én Marko Pjaca op weg naar Fiorentina

Zoals het er nu naar uitziet, voetbalt Kevin Mirallas het komende seizoen voor Fiorentina. Zijn nakende transfer voorkomt echter niet dat de club nóg een flankspeler haalt. (Lees meer)


OFFICIEEL: Belangrijke contractverlenging bij Chelsea

Chelsea heeft ook goed nieuws te melden: met Eden Hazard vertrekt er wellicht een aartsbelangrijke flankspeler, maar op Pedro kunnen de Londenaars wel blijven rekenen. Hij verlengde vandaag zijn contract tot 2020.


OFFICIEEL: De Bruyne zal nog véél assists mogen uitdelen aan topspits Gabriel Jesus

Goed nieuws voor Manchester City: Gabriel Jesus, jonge topspits en de vaste nummer negen van de Seleçao, heeft vandaag zijn contract verlengd tot 2023.


'Divock Origi staat dichtbij een uitleenbeurt naar Turkije'

Vorig seizoen werd hij nog uitgeleend aan Wolfsburg, nu is Liverpool opnieuw op zoek naar een oplossing voor Divock Origi. En die lijkt te zijn gevonden. (Lees meer)


'Verrassende Belgische club wil ambities kracht bijzetten en Mbaye Leye snel binnenhalen'
Foto: Photonews

'Excelsior Virton wil ambities kracht bijzetten en Mbaye Leye snel binnenhalen'

Het huwelijk tussen Mbaye Leye en KAS Eupen is tot een einde gekomen. De Senegalese aanvaller lag nog tot 2020 onder contract, maar dat is nu ontbonden in onderling overleg. En dus wacht een nieuwe club? (Lees meer)


Chuba Akpom (ex-STVV) trekt van Arsenal naar PAOK Saloniki

In play-off 2 scoorde hij vijf doelpunten en gaf hij een assist, wat hem flink wat interesse opleverde in binnen- en buitenland. Nu is de knoop doorgehakt. (Lees meer)


Rode Duivel Adnan Januzaj staat op de radar van AC Milan

Adnan Januzaj staat er weer. Na een sterk seizoen bij Real Sociedad dwong de vleugelaanvaller een WK-selectie af. (Lees meer)


Ricardo Avila is bijna weg bij AA Gent

Op het WK speelden verschillende spelers zich in de kijker. Ook Ricardo Avila, de Panamese international van AA Gent. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 02/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 04/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties