Beerschot Wilrijk dat samenwerkt met een Engelse club? "Dat is zeker mogelijk!"

Beerschot Wilrijk dat samenwerkt met een Engelse club? "Dat is zeker mogelijk!"
Foto: © Photonews

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Bij Beerschot Wilrijk moet er een evenwicht gevonden worden tussen de inbreng van het Kempens bouwbedrijf DCA en de Saoudische prins Abdullah. Daar zorgt Jan Van Winckel voor, de rechterhand van de prins, die ook voor de helft eigenaar is van het Engelse Sheffield United.

Dat opent perspectieven voor een samenwerking? Of niet? "Een samenwerking tussen Beerschot Wilrijk en Sheffield is zeker mogelijk, maar op dit moment is dat te vroeg. De clubs staan los van elkaar en dat blijft zo. En als de vraag is of er ooit een speler van de ene naar de andere club verhuist, zeg ik dat dit niet uitgesloten is", aldus Van Winckel in GvA.

Met Beerschot Wilrijk wil men volgens dezelfde filosofie werken. "Sheffield United heeft de jongste jaren een duidelijk parcours afgelegd. Ze hebben hun eigen DNA ontwikkeld. En alles wat er gebeurt en elke speler die wordt aangetrokken, moet bij dat DNA passen. Het heeft de club tot op heden geen windeieren gelegd, want ze zijn met die filosofie naar de Championship gepromoveerd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties