Antwerp maakte komaf met criticasters over spelpeil: "Maar nu zal dat weer het probleem zijn zeker?"

Antwerp maakte komaf met criticasters over spelpeil: "Maar nu zal dat weer het probleem zijn zeker?"
Foto: © photonews

Na speeldag 1 was er heel wat kritiek op de spelwijze van Royal Antwerp FC, na speeldag 2 was die helemaal weg. Enkel de efficiëntie moet nu nog omhoog, zo blijkt ...

"Het zal altijd wel iets zijn, zeker?", aldus Faris Haroun. "Op speeldag 1 was het spel niet goed genoeg, nu kunnen we niet afwerken. We wilden er het beste van maken en kregen toch al flink wat kansen, dat is een opsteker. Nu moeten we gewoon winnen in Moeskroen om een goede start te nemen in het seizoen."

Herhaling

Ivo Rodrigues en Geoffry Hairemans dachten er ongeveer hetzelfde over: "We moeten nog efficiënter worden, ik ook. Al doet het deugd dat de fans zo in me geloven", aldus Rodrigues. "We wilden de fans iets bieden in onze eerste thuismatch, na de kritiek van vorig seizoen over ons spel", pikte Hairemans in.

En coach Bölöni? Die was tevreden van de prestatie van zijn mannen én keek al vooruit: "Voor mij is het niet echt een groot probleem dat we niet winnen, dat kan gebeuren. Voor ons is het probleem dat we dit soort prestaties in het verleden niet konden herhalen, dat is nu ons doel om dit wél te gaan doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties