Seizoensrevelatie Cercle Brugge werd ook het hof gemaakt door twee andere Belgische clubs: "Dury wou me er echt bij"

Clint Vens
| 0 reacties
Seizoensrevelatie Cercle Brugge werd ook het hof gemaakt door twee andere Belgische clubs: "Dury wou me er echt bij"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge doet het verre van onaardig bij zijn herintrede in de Jupiler Pro League. De Bruggelingen nestelen zich met vier punten in de subtop. Dat hebben ze voor een groot deel te danken aan Gianni Bruno, die al tweemaal trefzeker was in twee wedstrijden.

De Luikenaar genoot zijn jeugdopleiding bij Standard en Lille. Na een uitleenbeurt aan Bastia, kwam hij uiteindelijk bij Evian terecht. Het was toen dat de 26-jarige spits op de radar kwam van enkele Belgische clubs. 

"Toen ik nog voor Evian speelde, ging het er een tijd niet goed voor mij. Ik werd gecontacteerd door Daniël Van Buyten, die me naar Standard wilde halen", vertelt Bruno aan La Dernière Heure. "Ze wilden mij huren, maar door financiële problemen bij Evian was dat geen optie: zij wilden enkel verkopen."

Zulte-Waregem

Ook nog een andere Belgische club had op dat moment een oogje op de spits: “Ik praatte ook met Zulte Waregem, waar Francky Dury mij er echt bij wou. Ze stootten op hetzelfde probleem. Uiteindelijk leenden ze me uit aan Samara, waar ik Frank Vercauteren kende.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties