Nieuwkomers renderen volop bij Essevee én er zit er nog eentje aan te komen: "Goede klik, ook al verstaan we elkaar niet"

Nieuwkomers renderen volop bij Essevee én er zit er nog eentje aan te komen: "Goede klik, ook al verstaan we elkaar niet"
Foto: © photonews

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Stilaan komt Zulte Waregem onder stoom. Het ontdeed zich al van flink wat overbodige spelers en haalde een aantal nieuwelingen binnen die meteen hun streng trekken. En er staat er nog eentje te trappelen om er in te vliegen bij Essevee.

Wintertransfers Bongonda (deze zomer in een aankoopoptie gegoten), Harbaoui en Marcq rendeerden al in de eerste drie speeldagen, terwijl ook Buffel (2 goals), Faik (2 goals, 1 assist) en Demir (drie keer sterk op de linksachter) al adelbrieven kunnen voorleggen.

Ook Florian Tardieu maakte voor het eerst zijn opwachting voor Zulte Waregem tegen KAS Eupen. Hij raakte geblesseerd in de voorbereiding, maar lijkt er nu stilaan klaar voor om te schitteren op het middenveld van Essevee.

Goede klik

Temeer het met Hicham Faik duidelijk klikt: "Je ziet dat er bij ons op de bank heel wat kwaliteit zit, zoals Tardieu bewees", gaf hij aan na de 4-0 tegen Eupen. En hij was al eerder vol lof voor de Fransman: "Zijn blessure tijdens de voorbereiding kwam wat ongelegen."

"Ik had op training meteen een goede klik met hem. Op zich wel vreemd, want we verstaan elkaar eigenlijk niet, maar met zo’n bal kan je toch met elkaar communiceren", aldus de Nederlander. De concurrentie op het middenveld is zo alvast verscherpt, waardoor De Mets en Oldrup Jensen mochten vertrekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties