Reactie Hein wil Teo toch het afscheid geven dat hij verdient: "Te veel respect voor hem om als derde spits te gebruiken"

Hein wil Teo toch het afscheid geven dat hij verdient: "Te veel respect voor hem om als derde spits te gebruiken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht nam gisteren afscheid van Lukasz Teodorczyk. Een beetje langs een achterpoortje moest hij vertrekken, want hij kwam de voorbije weken niet meer in actie. Hein Vanhaezebrouck hield er zich toch aan om de spits te bedanken voor de grote diensten die hij de club bewees.

Want Hein mag er vorig seizoen wel af en toe op gevloekt hebben, Teodorczyk was belangrijk voor Anderlecht. "Vorig seizoen heeft hij me ook geholpen met zijn doelpunten en hij maakte Anderlecht kampioen onder Weiler. Dat mogen we niet vergeten", aldus de trainer.

Maar dit seizoen was het gedaan. Slechts vierde keuze in de pikorde. "Ja, we kozen voor verjonging. Dan had hij ons misschien nog diensten kunnen bewijzen, maar ik vind dat hij veel te goed is om hem als derde spits te gebruiken. Dan moet je respect tonen en een oplossing vinden."

Met Dimata en Santini stond de vervanging al klaar. "En dat loopt goed. Ik hoop dat Teo in Italië nu zich kan laten zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties