Reactie Anderlecht-speler tweede week op rij in de schijnwerper: "Het kan altijd beter"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 5 reacties
Anderlecht-speler tweede week op rij in de schijnwerper: "Het kan altijd beter"

Anderlecht heeft voor de eerste keer de nul kunnen houden tegen Moeskroen. Er was uiteindelijk toch nog een goeie Thomas Didillon voor nodig. Voor de tweede week op rij bewees de Fransman zijn kunnen.

Een clean sheet, dat is altijd belangrijk voor een doelman. Die goals tegen Kortrijk en Oostende deden immers pijn bij Didillon. "Het doet deugd ja", lachte hij vrijdagavond. "Het is vooral goed dat we winnen tegen een ploeg die nog maar weinig goals slikte. Het is enkel spijtig dat we die rode kaart voor Vranjes nog incasseren."

In de tweede helft moest Didillon ineens aan de slag. "We lieten het een klein beetje hangen", knikte hij. "Dat gaan we moeten bespreken en regelen. Er is altijd wel iets om te verbeteren. Maar ik onthou vooral dat we geconcentreerd zijn gebleven van begin tot einde."

Met zo'n bilan naar Brugge trekken, moet wel vertrouwen geven. "Het kon niet beter hé. Het was belangrijk om op Moeskroen te focussen en niet op Brugge. Dus we gaan ons nu in alle rust voorbereiden op die Clasico. Of hoe zeg je dat hier?" Topper Thomas... "Ok, we gaan ons voorbereiden op de topper", knipoogde hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties