Reactie Coach en goalgetter zien nog werkpunten ondanks overwinning: "Na dertig minuten waren we het kwijt"

Coach en goalgetter zien nog werkpunten ondanks overwinning: "Na dertig minuten waren we het kwijt"
Foto: © photonews

KV Oostende pakte de volle buit op bezoek bij KV Kortrijk, maar daarmee was mogelijk toch al veel gezegd. De Kustboys speelden niet hun beste match en kropen vaak achteruit.

Coach Gert Verheyen was niet te beroerd om toe te geven dat de Kustboys nog beter zullen moeten: "Het eerste halfuur was goed, maar daarna kropen we achteruit en waren we het gewoon kwijt. Er bleef na rust niet veel meer over dan de voorsprong te verdedigend, Kortrijk was de betere ploeg."

Mijn doelpunt? Met een beetje geluk

"Als je dan een gelijkmaker slikt, dan ga je dikwijls nog de boot in. Dan is hier komen winnen knap, op gelijk welke manier het ook was. Kortrijk is zeker geen slechte ploeg, ze hadden een moeilijke start door de tegenstanders die ze tegen kwamen."

En ook Bjelica - auteur van het winnende doelpunt - gaf toe: "Het was niet denderend van ons, maar we hebben wel gestreden tot de laatste snik en zijn daar op een of andere manier voor uitbetaald geworden. Mijn doelpunt? Ik zag niemand staan om een voorzet te geven en dacht dan maar de bal erin te chippen. Met een beetje geluk lukte dat nog ook."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties