Lewis Enoh heeft nieuwe club

Redactie
Lewis Enoh heeft nieuwe club
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Mbokani - Deschacht - Ciman - Foket - Ciman - Coopman - Mbah Enoh

Lewis Enoh heeft nieuwe club

Lewis Enoh ruilt Sporting Lokeren in voor CSM Politehnica Iași. Die deal is zo goed als rond. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 25/08

Dieumerci Mbokani is de nieuwe spits van Antwerp

De kogel is door de kerk: Dieumerci Mbokani keert terug naar de Jupiler Pro League. De transfervrije spits die jaren geleden indruk maakte bij Standard en Anderlecht kiest nu voor Antwerp. (Lees meer)


Rode Duivel Laurent Ciman kan naar Dijon

Laurent Ciman zit met een nieuwe transfer in het hoofd. De MLS-All Star haalt de selectie van Los Angeles FC niet meer en lijkt op de terugweg naar Europa. (Lees meer)


OFFICIEEL: Deschacht keert terug naar de roots
Foto: © photonews

Olivier Deschacht trekt naar Lokeren

Olivier Deschacht trok eind vorig seizoen de deur bij Anderlecht na een lange periode achter zich dicht. Er kwamen heel wat geruchten, onder meer rond Zulte Waregem, maar hij kiest nu voor de club waarbij het voor hem allemaal begon. (Lees meer)


Vertrekt Foket dan toch nog bij AA Gent

Thomas Foket gaf enkele dagen terug nog aan dat hij niet per se weg wil bij AA Gent, maar nu zou er toch een mogelijkheid op de proppen komen. (Lees meer)


Laurent Ciman weg bij Los Angeles?

Is Laurent Ciman bijna weg bij Los Angeles? Hij speelde alvast niet mee dit weekend en lijkt volgens ESPN te kunnen vertrekken. 


Club Brugge heeft akkoord met Charleroi over Sander Coopman

Wie wint de strijd om Sander Coopman? KV Oostende, Antwerp, Charleroi én KV Kortrijk toonden interesse in de middenvelder van Club Brugge. Maar nu is het niet KVO, maar wel Charleroi dat het pleit lijkt te winnen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 24/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 26/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties