Devroe onthult wat hij naast het aantrekken van verdedigende versterking nog van plan is op de transfermarkt met Anderlecht

Clint Vens
| 2 reacties
Devroe onthult wat hij naast het aantrekken van verdedigende versterking nog van plan is op de transfermarkt met Anderlecht
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondagmiddag staat met Club Brugge tegen Anderlecht de eerste 'clasico' van het seizoen op het programma. Bij paars-wit rekent men wederom op het aanvalsduo in vorm Santini-Dimata om het verschil te maken.

Als er één van de twee uitvalt is de spoeling echter wel dun bij de Brusselaars. Vanhaezebrouck heeft enkel de jonge Dauda achter de hand voor de positie van diepe spits. Toch staat een extra aanvaller niet bovenaan het verlanglijstje van Luc Devroe. 

Enkel opportuniteit

"Dat is inderdaad absoluut geen prioriteit", zegt Devroe aan La Dernière Heure. "Of we geen vervanger voor Teo moeten halen? Hij stond niet één keer op het wedstrijdblad. Als iemand geblesseerd zou geraken, dan hebben we twee andere mogelijkheden (Knowledge Musona en Dauda, nvdr.). We kunnen ook van systeem veranderen. Als er een opportuniteit zou komen, dan misschien. Maar we gaan geen 5-6 miljoen euro betalen voor een spits."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties