Deschacht geeft aan waarom hij 1 jaar Lokeren boven buitenlandse pistes koos: "Ik wil niemand in het zak zetten"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Lokeren
| 4 reacties
Deschacht geeft aan waarom hij 1 jaar Lokeren boven buitenlandse pistes koos: "Ik wil niemand in het zak zetten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Olivier Deschacht werd deze namiddag voorgesteld bij Sporting Lokeren. De ervaren centrale verdediger koos bewust voor één seizoen. Hij koos Lokeren boven enkele buitenlandse pistes.

"Ik heb het redelijk serieus aangepakt, ik besefte dat er wel een ploeg ging komen", aldus Deschacht op zijn voorstelling. "Ik heb managers, trainers en voorzitters aan de telefoon gehad. Maar nooit samen van één club. Ofwel wou de coach me, ofwel de voorzitter. Hier heb ik wél de match gevonden die ik zocht."

"Ik ben ook wel kieskeurig geweest. Ik kreeg ook voorstellen uit Turkije en Israël, maar dit is een kwartiertje van mijn deur." De keuze was dus makkelijk. "Toen men me vroeg voor twee seizoenen, heb ik geantwoord dat ik maar één jaar wou."

Stel je voor dat ik volgend jaar niet meer vooruit geraak

"Ik wil niemand bedriegen. Stel je voor dat ik volgend jaar niet meer vooruit geraak, zit ik hier nog met een contract." En als het dan wel nog gaat? "Dan is het aan de mensen rondom mij (Reynders en voorzitter Lambrecht, nvdr.) om te beslissen, maar laat ik eerst wedstrijdfit geraken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties