Hangende Transferdossiers: deze spelers lijken nog te vertrekken bij Belgische clubs
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties

Wie gaat er nog weg bij de clubs uit de Jupiler Pro League?

Hangende Transferdossiers: deze spelers lijken nog te vertrekken bij Belgische clubs
Foto: © photonews

De transferdeadline nadert en dus zijn er nog heel wat clubs waar het een en ander te gebeuren staat. We maken een overzicht van de mogelijke uitgaande transfers voor de markt sluit op vrijdag.

Nog enkele vertrekkers bij de G5

Bij kampioen Club Brugge is het nog steeds afwachten waar Lior Refaelov heen trekt. Het clubicoon mag weg immers bij de Bruggelingen. Ook Decarli en Sander Coopman mogen nog weg. AA Gent zit in de afrondende fase voor een transfer van Foket naar Reims en ook voor Anderson Esiti moet er nog een oplossing gevonden worden. De Nigeriaan is naar verluidt gedesillusioneerd na het afketsen van zijn transfer naar Levante.

Kosanovic en Carlinhos kunnen nog steeds vetrekken bij Standard, dat ook naar een oplossing op huurbasis zoekt voor Mmaee, Luchkevych en Selahi. Bij Anderlecht moeten Obradovic en Kara nog steeds opkrassen en mag Morioka bij een goed bod andere oorden opzoeken. KRC Genk wil nog afscheid nemen van Karelis.

Doelmannen on the move

Bailly komt niet meer aan de bak bij Moeskroen en mag een nieuwe club zoeken, verder heeft Antwerp nog steeds geen duidelijkheid of Bolat nu blijft of niet. Onderaan het klassement wil Nils Schouterden nog steeds weg bij Eupen. De winger is niet aanwezig en traint niet.

Bij Essevee wil Francky Dury afscheid nemen van Mühren, Verboom en Heylen. Timothy Derijck is intussen weg, dus zal Johan Bjordal allicht blijven. Oostende zoekt een oplossing voor William Dutoit en ook Bjelica is er niet zeker van zijn plek na de komst van De Bock.

Wat met De Sutter?

Bij Lokeren moet De Sutter nog steeds vertrekken, maar veel interesse lijkt er niet te zijn. Baby zou bij Charleroi dan weer bij een goed bod de deur achter zich dichttrekken. Teddy Chevalier kijkt nog steeds uit naar een nieuwe uitdaging, Kortrijk nam al voorzorgen door extra spitsen aan te trekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties