Marathonman Haroun: "Kwaliteit van de invallers gaf extra drive aan de ploeg"
Dirk Pieters
| 10 reacties

Rodrigues, Baby en Rafaelov gaven Antwerp extra drive

Marathonman Haroun: "Kwaliteit van de invallers gaf extra drive aan de ploeg"

Wie fysiek zegt, denkt meteen aan Antwerp én hun middenvelders Faris Haroun en Sambou Yatabare. In de eerste helft gingen ze mee ten onder, maar in de tweede helft stonden ze er opnieuw en was Anderlecht de greep op het middenveld helemaal kwijt.

Zo fysiek sterk Anderlecht in de eerste helft was, zo zwak was paars-wit na de koffie. En als je dat tegen Antwerp doet, dat net wel fysiek top is, dan kan je wel eens tegen een laat tegendoelpunt aanlopen én ... zo gebeurde. Owusu maakte in de allerlaatste minuut nog de gelijkmaker. "Dit voelt aan als een overwinning als je zo laat nog kan scoren en met een punt naar huis gaat", aldus Faris Haroun.

De middenvelder was in de tweede helft werkelijk overal. "We waren zwak begonnen aan de wedstrijd, maar na de pauze stonden we veel beter en speelden we opnieuw hoger. We hebben een beetje moeten aanpassen tijdens de rust. Er was teveel ruimte in de eerste helft en het was moeilijk te belopen."

Wissels gaven extra kwaliteit

Als een ploeg als Antwerp in het slotkwartier nog Rodrigues, Rafaelov en Baby kan brengen dan weet je dat alles nog mogelijk is in de slotfase. "Als je de ambitie wil hebben om top zes te spelen dan moet je zo'n spelers hebben. Ze gaven met hun kwaliteiten de ploeg een extra drive op het einde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties