Lokeren-staflid Vidarsson scout voor de IJslanders en weet waarop hij moet letten om het verschil te maken voor zijn land

Lokeren-staflid Vidarsson scout voor de IJslanders en weet waarop hij moet letten om het verschil te maken voor zijn land
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De wedstrijd tegen Schotland van vanavond is maar een opwarmertje voor de match tegen IJsland van dinsdag. Dan begint voor de Rode Duivels de Nations League echt. Arnar Vidarsson, staflid van Lokeren, gaat vanavond voor de IJslanders België scouten.

Vidarsson woont al 21 jaar in Lokeren en is dus een halve Belg. Bij Lokeren vindt hij ook Erwin Lemmens, de keeperstrainer van de Rode Duivels terug. “Ja ja, Erwin vertelt mij alles. (lacht) Neen, wij praten amper over wat we buiten Lokeren doen”, aldus de voormalige middenvelder in Het Nieuwsblad.

“Laten we wel wezen: wij weten hoe België speelt, hoe de loop­lijnen zijn. Ik ga niets in mijn rapport noteren waardoor de Belgen nu plots zullen verliezen. Spelers die hun taken uitvoeren, dat maakt het verschil.”

Vidarsson zal wel niet in trainingspak te zien zijn. “De tickets die de IJslandse bond voor me regelde, zijn vipkaarten. En de dresscode is hemd en stropdas. Ik ben dus naar de winkel om een das. Voor mij is dat absoluut een vermomming...”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties