Genk-fans zongen 'Who the f*ck is Mboyo?', hun voormalige aanvaller reageert: "Ik moet er soms mee lachen"

Redactie
| 7 reacties
Genk-fans zongen 'Who the f*ck is Mboyo?', hun voormalige aanvaller reageert: "Ik moet er soms mee lachen"
Foto: © photonews

Ilombe Mboyo voetbalt weer in België. De aanvaller ruilde in 2015 Genk in voor het Zwitserse Sion, maar is nu in Kortrijk neergestreken.

Vorige week zondag scoorde Mboyo twee keer in de knotsgekke wedstrijd tegen zijn ex-club Genk (3-3).  "Who the f*ck is Mboyo?", zongen de meegereisde Limburgse fans.

"Je m'en fous. Wat telt, is dat mijn trainers tevreden zijn", reageert Mboyo daarop in Het Laatste Nieuws. "En de directie van de club."

Hypocriete voetbalwereld

"Ik heb respect voor fans, maar het doet me niets als ze me uitfluiten. Ik moet er soms zelfs mee lachen. 't Is ook een spel, hé. Toen ik in Genk problemen had met een deel van de supporters, kwamen diezelfde mensen naar mijn huis om een handtekening te vragen. Zo hypocriet is het voetbal", laat de voormalige Rode Duivel verstaan.

Voor Mboyo zijn er ergere dingen in het leven. "Stel je nu eens voor dat ik heel mijn leven nog aan Genk zou moeten denken. Genk, Genk, Genk. Ik zou niet meer slapen. Genk heeft mijn huis niet kapot gemaakt, hé. Of mijn familie vermoord. De fans fluiten eens, ja. Als het dat maar is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties