Het weekend van de debutanten, wie viel door de mand en wie hield stand?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties

Deze debutanten kwamen in actie in de Jupiler Pro League

Het weekend van de debutanten, wie viel door de mand en wie hield stand?
Foto: © photonews

Dit weekend kregen we heel wat debutanten te zien in onze Jupiler Pro League. Wie deed het goed en wie niet? We geven onze beoordelingen mee.

Geslaagd

Marko Bakic was de baas op het middenveld bij Moeskroen in de mooie zege tegen KV Kortrijk. Voor iemand die sinds het begin van het seizoen nog niet in de selectie zat, was dat heel indrukwekkend. Bij Eupen begonnen zowel Marreh, Fall en Pouraliganji uitstekend.

STVV liet twee spelers debuteren en één van hen werd meteen de held. Daichi Kamada zorgde voor de zege met een prachtgoal. Pol Garcia deed het goed op de linksback, nochtans niet zijn favoriete positie. Djordje Jovanovic was dan weer de katalysator van Sporting Lokeren. Hij bezorgde met een goal Club Brugge een erg moeilijke avond.

Teleurstellend

Arnaud Souquet kon ons bij AA Gent niet meteen overtuigen. Er waren hel wat misverstanden en foute passes te bespeuren in de nieuwe rechtsachter. Hij blesseerde zich ook en werd bij de rust vervangen door Bronn, die meteen scoorde.

Te weinig acties om te beoordelen

Maxime Lestienne kreeg amper een bal of drie in zijn richting en bij hem wachten we nog even af, idem dito voor Dieumerci Mbokani. Ook Angella kreeg bij Charleroi niet genoeg minuten om zich helemaal te laten zien. Bij AA Gent kreeg Azango enkele minuten waarin hij opviel met enkele dribbels, maar ook hier is het te vroeg om te oordelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties