Reactie Hard besef in Lokeren (5 op 24): "We zullen karakter moeten tonen om in 1A te blijven"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Lokeren
| 31 reacties
Hard besef in Lokeren (5 op 24): "We zullen karakter moeten tonen om in 1A te blijven"

Lokeren had dankzij een nieuwe clean sheet van doelman Ortwin De Wolf altijd genoeg aan één doelpuntje om te winnen tegen Moeskroen, maar dat lukte uiteindelijk niet. Flankaanvallers Guus Hupperts en Steve De Ridder waren achteraf enorm teleurgesteld.

"We voetballen te weinig. Op het middenveld en op elke tweede bal kwamen we telkens te laat en zo kan je geen kansen creëren. Vooraan kregen we amper ballen", zei Guus Hupperts. "Het is een pluspunt dat we niet verloren hebben, maar ja... We moeten gewoon verder."

In onze situatie moeten we realistisch zijn: het wordt weer een moeilijk seizoen - Steve De Ridder

Sporting Lokeren - gedeeld voorlaatste met 5 op 24 - geraakt zo maar niet weg uit de onderste regionen. "Daar wil je natuurlijk niet staan", zuchtte Steve De Ridder, die het grote plaatje bekeek.

"Ik had echt gehoopt om dit seizoen terug de aansluiting kunnen maken. Maar in onze situatie moeten we realistisch zijn: het wordt weer een moeilijk seizoen en iedereen moet beseffen dat we iedere week keihard moeten werken om punten te pakken. We zullen karakter moeten tonen om in 1A te blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties