Reactie Lommel SK blijft verbazen in 1B, droomt de promovendus al van meer? "Dat zou dom zijn"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 2 reacties
Lommel SK blijft verbazen in 1B, droomt de promovendus al van meer? "Dat zou dom zijn"
Foto: © photonews

Lommel SK kende een geweldige seizoensstart in 1B. Hoewel de promovendus vorige speeldag met zware 4-1-cijfers verloor bij Westerlo, volgde zaterdagavond een knappe 1-3-overwinning op het veld van Beerschot Wilrijk.

De strijd om de eerste periodetitel is intussen halfweg, en Lommel bekleedt nog steeds de tweede plaats. Durven de Noord-Limburgers de doelstellingen al wat bij te sturen?

"Dat zou bijzonder dom zijn", vindt Lommel-coach Tom Van Imschoot. "Tot vorige week was er voor ons geen vuiltje aan de lucht. Door de nederlaag in Westerlo troepte alles weer samen en stonden we plots op 3 punten van de laatste plaats."

"Het is in deze competitie niet gemakkelijk om drie punten te pakken, laat staan een reeks neer te zetten" - Tom Van Imschoot

Iedereen pakt punten in 1B, waardoor het klassement er elke speeldag anders uitziet. "Het is in deze competitie niet makkelijk om drie punten te pakken, laat staan een reeks neer te zetten", beseft Van Imschoot. "Net daarom waren het drie gouden punten tegen Beerschot Wilrijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties