Alexander Corryn werd onder druk gezet door Antwerp: "Ze lieten me in de mooiste wedstrijden van play-off 2, die tegen Beerschot, niet spelen"
Redactie
| 17 reacties

Alexander Corryn komt terug op vertrek bij Antwerp

Alexander Corryn werd onder druk gezet door Antwerp: "Ze lieten me in de mooiste wedstrijden van play-off 2, die tegen Beerschot, niet spelen"
Foto: © photonews

KV Mechelen en Antwerp staan woensdagavond tegenover elkaar Achter de Kazerne. Een speciale wedstrijd, in de eerste plaats voor Alexander Corryn.

De 24-jarige verdediger/middenvelder voetbalde twee seizoenen voor Antwerp, maar keerde deze zomer terug naar Malinwa. In Gazet van Antwerpen legt Corryn uit waarom hij niet langer op de Bosuil voetbalt.

"Antwerp had een aankoopoptie in het huurcontract met KV Mechelen. Ik wilde best blijven, maar Antwerp heeft me in die periode onder druk gezet", geeft hij aan. "Ze lieten me in de mooiste wedstrijden van play-off 2, die tegen Beerschot, niet spelen. Dat vond ik jammer."

Mede door miscommunicatie gingen beide partijen uiteindelijk uit elkaar. "Ze dachten dat ik al elders had getekend, maar ik had nog geen beslissing genomen over mijn toekomst. Toen is er bij mij iets geknakt. Zo’n aankoopoptie is meestal een voordeel voor de speler, maar bij mij was dat een nadeel. Antwerp ging er vanuit dat ik sowieso niet naar Mechelen zou terugkeren. Maar Mechelen is ook een mooie en ambitieuze club", benadrukt Corryn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties