Reactie Kevin Debaty is de woordvoerder van Waasland-Beveren in crisis: "Wij blijven de trainer steunen en vragen hetzelfde van de fans"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Beveren
| 4 reacties
Kevin Debaty is de woordvoerder van Waasland-Beveren in crisis: "Wij blijven de trainer steunen en vragen hetzelfde van de fans"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hoe de sfeer dinsdagavond was op de Freethiel? Akelig. Waasland-Beveren werd uit de beker geknikkerd tegen amateurclub Mandel United en de furieuze supporters gingen letterlijk in de nek van trainer Yannick Ferrera hijgen. Achteraf kwam niet hijzelf, maar wel Kevin Debaty uitleg geven.

"Tijdens de rust heeft de trainer staan roepen. Terecht, want we waren onszelf niet. Voor de ploeg, voor de supporters, voor de club moeten we altijd alles geven en dat hebben we niet gedaan", verklaarde Debaty.

De doelman en gelegenheidskapitein toonde zich ook een uitstekende woordvoerder voor een Waasland-Beveren in crisis. "De hele groep heeft vandaag verloren, niet alleen de trainer. Iedereen blijft hoe dan ook achter hem staan."

De supporters kunnen ons ook uit deze put helpen

Dat vroeg hij ook van de supporters: onvoorwaardelijke steun. "Ja, ik begrijp de frustratie van de supporters zeker. Wij voelen ons nu ook gefrustreerd en teleurgesteld hoor."

"Zij betalen om hun ploeg aan het werk te zien en met deze resultaten is dat verre van aangenaam. Maar we vragen hen om achter ons te blijven staan en zich niet te keren tegen de coach of bepaalde spelers. Zij kunnen ons ook uit deze put helpen", meende Debaty.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties