Reactie Van der Bruggen enorm ontgoocheld: "Je kan niet zeggen dat Eupen beter was"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Van der Bruggen enorm ontgoocheld: "Je kan niet zeggen dat Eupen beter was"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hannes Van der Bruggen was één van de lichtpunten bij KV Kortrijk, dat in eigen huis de boot in ging tegen KAS Eupen. Zelf vond de middenvelder dat Kortrijk het vooral aan zichzelf te danken had.

"Je kan niet zeggen dat Eupen beter was vanavond", aldus een erg ontgoochelde kapitein van KV Kortrijk. "We hadden die match gewoon in handen en op drie stilstaande fases gaven we die gewoon weg. Dat is zó frustrerend", ging Van Der Bruggen verder.

"We hebben geen slechte match gespeeld, het ging goed tot aan de zestien, maar niet verder. Dit verlies is o zo stom. Blijkbaar was de strafschopfout ook buiten de zestien, dat zijn ook van die dingen waar de VAR op mag tussenbeide komen. Zulke kleine dingen vallen nu in ons nadeel."

Cadeau

Bovendien liep Eupen twee keer tegen een haast identieke vrije trap aan. "Slechter konden we niet beginnen, gelukkig kwam die gelijkmaker snel (na een assist van Van der Bruggen, nvdr.)."

"Toen dachten we dat we vertrokken waren, maar kregen we op identiek dezelfde fase opnieuw een doelpunt tegen. De bal was perfect aangesneden, maar als je weet dat ze op zo'n fase gescoord hebben, mag dat niet gebeuren. Echt niet. We gaven het gewoonweg cadeau."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties