Reactie Juklerod niet meer weg te denken uit het elftal van Antwerp: "Ik voel me hier steeds beter worden"

Dirk Pieters
| 15 reacties
Juklerod niet meer weg te denken uit het elftal van Antwerp: "Ik voel me hier steeds beter worden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp kon zondagavond niet winnen van AA Gent. Het haalde wel twee keer een achterstand op en dat was vooral de verdienste van Simen Juklerod. De linksachter was goed voor twee assists en speelde voor het overige een puike wedstrijd. De Noor kent duidelijk weinig aanpassingsproblemen.

Met enkele knappe acties langs de linkerflank zorgde Juklerod voor 2 mooie assists. "Ik mag tevreden zijn over mijn wedstrijd. Twee assists geven is natuurlijk altijd leuk, maar ik speelde ook een solide wedstrijd achteraan. Ik voel me steeds beter in de ploeg en dat zorgt ook voor meer vertrouwen. Vanaf dag één voel ik me heel goed in deze groep", aldus de Noor na de wedstrijd aan Voetbalkrant.com.

Verloren nog maar één keer 

Negen wedstrijden ver en Juklerod heeft nog geen minuut moeten missen in de Jupiler Pro League. "Als je elke week speelt dan groeit het vertrouwen automatisch. Ook onze resultaten zijn goed in de competitie. We verloren dit seizoen nog maar één keer. Ook tegen Gent gingen we nog voor de winst, maar een gelijkspel is ook goed, zeker na die twee nederlagen tegen Sint-Truiden en KV Mechelen."

Weinig mensen kenden Juklerod toen hij bij Antwerp aankwam. Ondertussen heeft de linksachter al drie assists achter zijn naam staan. Misschien volgt er al snel een oproep van de nationale ploeg? "Ik kreeg nog geen telefoon, maar als ik zo blijf spelen is alles mogelijk." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties