? Hassane Bandé in de wolken met jullie prijs: "Mijn eerste individuele trofee"

Sander De Graeve
Sander De Graeve en Hermès Van Damme vanuit Amsterdam
| 7 reacties
? Hassane Bandé in de wolken met jullie prijs: "Mijn eerste individuele trofee"
Foto: © SC

Dat Hassane Bandé door de journalisten en lezers van Voetbalkrant.com verkozen werd tot Belofte van het Jaar, wisten jullie al. Gezien zijn zware blessure konden we hem de trofee onlangs pas overhandigen. De vinnige aanvaller was in de wolken met de erkenning.

Het is dan ook de eerste individuele trofee die Bandé wint in zijn nog jonge profcarrière. "Het is een echte eer voor me om deze prijs te mogen ontvangen. Dit is mijn allereerste, ik ben er erg tevreden mee." Hij wil uiteraard ook enkele mensen bedanken.

"Ik wil iedereen bedanken die me geholpen heeft om dat niveau te halen. Zonder mijn familie, vrienden en de mensen bij KV Mechelen was dat onmogelijk gelukt."

Nieuwe uitdaging, maar brute pech

Dankzij die prestaties versierde hij een transfer naar het grote Ajax. "Dat is een echt grote uitdaging voor mij. Jammer genoeg begon die met een zware blessure waardoor ik nog niet kon spelen. Maar in januari hoop ik er terug te staan."

Bekijk hieronder de reactie op video van de voormalige aanvaller van KV Mechelen. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

We wensen Ajax te bedanken voor de mooie ontvangst en medewerking.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties