Bandé roept Anderlecht-speler en Anderlecht zelf op het matje na zware blessure: "Nog steeds geen excuses gekregen"
Sander De Graeve
Sander De Graeve en Hermès Van Damme vanuit Amsterdam
| 14 reacties

Hassane Bandé werd in de voorbereiding van het veld getrapt door Mohamed Dauda

Bandé roept Anderlecht-speler en Anderlecht zelf op het matje na zware blessure: "Nog steeds geen excuses gekregen"
Foto: © photonews

Dat men bij Ajax nog niet heeft kunnen genieten van Hassane Bandé, bij ons verkozen tot Belofte van het Jaar, ligt aan een lelijke tackle in een oefenmatch. Eentje waarvoor de aanvaller uit Burkina Faso nog steeds geen excuses ontving.

Bandé herinnert zich de fase alsof het gisteren was. "We speelden onze vierde oefenwedstrijd, tegen Anderlecht. In de tiende minuut verloor een speler in mijn buurt de bal en voor ik het wist ging hij met de voet vooruit. Mijn been was onmiddellijk gebroken."

"Ik heb enorm veel pijn gehad, bovendien is dit mijn allereerste zware blessure. Wat ook steekt, is dat ik nooit excuses ontving van de speler, maar ook van Anderlecht heb ik niets gehoord. Ik steek er geen energie in, want daardoor ga ik niet sneller fit geraken."

Bandé mikt op januari

Daar knokt hij elke dag voor. "Ik werk hard om terug te keren. Ik revalideer vaak alleen in de gym, maar er zijn nog geblesseerden en we steunen elkaar. Zelfs al hebben we verschillende schema's. Ik hoop alleszins om in januari terug te kunnen spelen", sloot hij af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties