Assistkoning Juklerod opnieuw beslissend: "Je voelde gewoon dat we nog gingen winnen"
Dirk Pieters vanuit Eupen
| 6 reacties

Juklerod opnieuw beslissend met twee assists tegen Eupen

Assistkoning Juklerod opnieuw beslissend: "Je voelde gewoon dat we nog gingen winnen"
Foto: © photonews

Antwerp heeft hard moeten strijden om de drie punten mee naar huis te nemen. Het kwam in de eerste helft op achterstand na een doelpunt van Fall, maar mede dankzij twee assists van Simen Juklerod wist het toch nog de overwinning te pakken.

Het was voor de linksachter zijn vierde én vijfde assist van het seizoen. "We speelden geen al te beste wedstrijd, maar ik vond ons wel de betere ploeg. Mijn assists zijn trouwens niet het belangrijkste, maar wel de overwinning én de drie punten", bleef Juklerod bescheiden na de wedstrijd. 

Voelde de winst  

Weer wist Antwerp een achterstand op te halen en nu kreeg het zelfs drie punten beloning. Vorige week tegen Gent moest de Great Old genoegen nemen met één punt nadat het zich twee keer weer in de wedstrijd knokte. "Na de achterstand was het zeker niet gemakkelijk, maar toen de gelijkmaker viel voelde je gewoon dat we nog gingen winnen. We drukten ze op hun eigen helft."

De oudste club van het land staat stevig in de topzes. "We wisten dat we hier moesten winnen om bovenaan het klassement te blijven staan. Nu is het een week geen voetbal en hebben we even rust. Dat is leuker met een overwinning op zak."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties