"Sleutelmoment in de match": Wat is er aan de hand met geblesseerd uitgevallen Casper De Norre (STVV)?

"Sleutelmoment in de match": Wat is er aan de hand met geblesseerd uitgevallen Casper De Norre (STVV)?
Foto: © photonews

Casper De Norre speelde tot op heden een degelijk tot goed seizoen op de linksachter bij STVV. Tegen Kortrijk viel hij echter snel uit, een omkeerpunt in de match. En hoe gaat het met De Norre?

Casper De Norre moest halfweg de eerste helft al worden gewisseld vanwege een blessure en hij reed meteen naar Sint-Truiden om er een scan te laten nemen in het ziekenhuis.

Er werd gevreesd voor een breuk van het scheenbeen, maar dat werd snel tegengesproken. Uiteindelijk zou het om een zware kneuzing van het scheenbeen gaan.

Sleutelmoment

Daardoor zal de linksachter wel enkele weken buiten strijd zijn. Dat hij uitviel was volgens coach Brys een omkeerpunt: "Tot dan hadden we de match in handen, maar het was een sleutelmoment."

"We moesten knutselen, want er was een gebrek aan een alternatief. Daarna slikken we twee vermijdbare doelpunten, na de pauze konden we dat niet meer rechtzetten." Een mening die ook gedeeld werd door Kenny Steppe: "In de paar minuten dat we met tien verder moesten begon Kortrijk te groeien in de match en werden wij slordiger."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties