Trouwste soldaten tegenover elkaar, al geeft Mazzu toe wat Gent betreft: "Heb erover nagedacht"

Trouwste soldaten tegenover elkaar, al geeft Mazzu toe wat Gent betreft: "Heb erover nagedacht"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Felice Mazzù is Charleroi trouw gebleven, zoals Francky Dury ook bij Zulte Waregem blijft. En dus staan twee trouwe coaches tegenover elkaar, al gaf die eerste wel iets toe.

Felice Mazzù gaf het eerlijk toe deze week: hij heeft contact gehad met Gent over een eventuele overstap naar de Arteveldestad na het ontslag van Yves Vanderhaeghe. "Ik heb er over nagedacht", klonk het.

"Maar het is niet ver gegaan en ik heb ook niet met het bestuur gesproken. Enkel Standard heeft me al eens echt gecontacteerd. Ik heb erover nagedacht, maar ik besloot er niet op in te gaan en bij Charleroi te blijven", klonk het bij La DH.

Ook bij Zulte Waregem vooralsnog geen twijfel mogelijk: Essevee gaat door met Francky Dury, ook als het in Charleroi ook slecht zou aflopen. Johan Bjordal zal er door een blessure wel zeker niet bij zijn voor Zulte Waregem, dat is nu al duidelijk.

Wie pakt de punten in Charleroi? De thuisploeg is veruit de favoriet, de bezoekers kunnen u een topbedrag van 580 euro opleveren via onze gratis bonus aan 100% tot 200 euro!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties