Preud'homme tegen zijn voormalige leerling: "Hij maakte er de beste ploeg van België van"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 31 reacties
Preud'homme tegen zijn voormalige leerling: "Hij maakte er de beste ploeg van België van"
Foto: © Photonews

Zondag Standard-Genk, oftewel Michel Preud'homme tegenover zijn voormalige leerjongen Philippe Clement. Maar een leerjongen is hij al niet meer sinds hij vorig jaar furore maakte met Waasland-Beveren en daarna overstapte naar Genk. MPH is dan ook vol lof...

Preud'homme had er nooit twijfel bij dat Clement een goeie hoofdtrainer zou worden. "Hij levert goed werk, maar daar heb ik nooit aan getwijfeld”, zei hij na de wedstrijd tegen Krasnodar. "Ik deel altijd alles met mijn assistenten. Philippe is iemand die graag leerde, maar hij had ook zelf ideeën. Hij durfde in discussie te gaan als hij het niet eens was met iets."

Genk speelt volgens alle waarnemers het beste voetbal in België. "Hij beschikt over kwaliteitsvolle spelers. Dat hadden ze in het verleden al, maar hij heeft er een ploeg van gemaakt, waarin iedereen voor mekaar vecht."

"Het individu staat in dienst van de ploeg. Het is misschien wel de beste ploeg van België, maar er is altijd iets te vinden waarmee je een tegenstander pijn kan doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties