Reactie Eén speler van Anderlecht wil uitleg geven, rest met gebogen hoofd richting bus: Hein geeft meerdere spelers veeg uit de pan

Eén speler van Anderlecht wil uitleg geven, rest met gebogen hoofd richting bus: Hein geeft meerdere spelers veeg uit de pan
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De schrik sloeg blijkbaar niet alleen toe op het veld, maar ook ernaast. Na de wanprestatie op het veld van Eupen liepen alle spelers met gebogen hoofd richting spelersbus. Enkel Sven Kums wou stoppen.

Normaal gezien heb je ook wel altijd jongens als Pieter Gerkens en Thomas Didillon die hun verantwoordelijkheid opnemen, maar het leek erop alsof Didillon ook al een veeg uit de pan had gekregen.

Hein Vanhaezebrouck zag immers bij de tegenstander wel "een keeper die wou uitvoetballen" en niet constant met de lange bal werkte. Trebel was dan weer niet op niveau en wist dat goed genoeg. "Ik voelde dat hij niet fit genoeg was om te doen wat we van hem verwachtten", aldus Hein.

En ook het feit dat Luis Garcia de eerste helft zoveel ruimte kreeg, zal wel aangehaald geweest zijn. "Of ik dat in mijn tactische voorbeschouwing had opgenomen? Wat denk je? Natuurlijk! De tweede helft heeft hij trouwens minder ruimte gekregen hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties