Zorgen om Rode Duivel die zondagavond geblesseerd raakte: "Hij kon niet eens ademen"
Florent Malice
Florent Malice
| 0 reacties

Zorgen om Rode Duivel Nacer Chadli die zondagavond geblesseerd raakte

Zorgen om Rode Duivel die zondagavond geblesseerd raakte: "Hij kon niet eens ademen"

Monaco verloor zondagavond net als tegen Club Brugge met zware 0-4-cijfers. Extra domper was de zestiende blessure bij de club uit het prinsdom, deze keer voor Rode Duivel Nacer Chadli.

AS Monaco beleeft een echt rotseizoen. Met slechts zeven punten palmen de Monegasken de voorlaatste plaats in in de Ligue 1. Het moet bovendien al vijf punten inhalen om op een niet-degradatieplaats terecht te komen.

De vele blessures zijn een extra manco voor Monaco. "We verloren opnieuw twee spelers met een letsel, dat begint aan te dikken", verwees coach Thierry Henry naar de blessures van Mboula en Chadli. "Hoe dat komt? Ik heb er geen idee van. Ik zal eens moeten horen of ik niet zelf mijn plek kan opeisen in de medische staf", kon er bij de Franse T1 een grapje af.

Wat met de Rode Duivels?

Chadli liep een ribblessure op, die behoorlijk verontrustend is. "Nacer kon niet eens ademen toen hij vertrok", zei Henry nog. Hoelang Chadli buiten strijd is, moet nog blijken. Mogelijk haakt hij dus af voor de interlands tegen IJsland en Zwitserland.

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties