Iker Casillas naar de VS?

Redactie
Iker Casillas naar de VS?
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Hazard - Perisic - Casillas - Mourinho - Eriksen - Eriksen - Martial - Martial

Iker Casillas naar de VS?

Gaat Iker Casillas in de herfst van zijn carrière in de Verenigde Staten keepen? Chicago Fire onderzoekt de mogelijkheden om de 37-jarige Spanjaard weg te plukken bij FC Porto.

Transfernieuws en Transfergeruchten 21/11

Mourinho kwam drie Rode Duivels scouten

José Mourinho kwam niet alleen Toby Alderweireld scouten tegen IJsland. De Portugese coach had ook oog voor Axel Witsel en Youri Tielemans.


Adrien Rabiot wil naar Barça

Adrien Rabiot heeft te kennen gegeven dat hij in de zomer naar FC Barcelona wil, meldt Mundo Deportivo. PSG staat niet weigerachtig tegenover een vertrek van de middenvelder.


Tottenham is op zijn hoede voor PSG en Real

Tottenham is op zijn hoede voor PSG en Real Madrid. Beide grootmachten hebben namelijk hun oog laten vallen op de Deense international Christian Eriksen.


Crystal Palace en Schalke zijn momenteel de gegadigden voor Loftus-Cheek

xx (Lees meer)


Buffalo-aanvaller staat in de belangstelling van de grootste topclubs en het lijstje is weer wat uitgebreid

Bayern en Barça serieus gecharmeerd door Chakvetadze

Giorgi Chakvetadze van AA Gent is grof wild op de transfermarkt. De Georgiër mag dan nog maar 19 zijn, toch wordt hij al gevolgd door tal van Europese topclubs. Een paar dagen geleden circuleerden al de namen van o.a. Bayern München en Tottenham, maar nu komen daar nog een paar kleppers bij. (Lees meer)


Juventus en Chelsea op de loer voor Martial

Anthony Martial en zijn club Manchester United liggen wat overhoop over een verlengd contract. De Fransman scoort sinds een aantal weken aan de lopende band (6 doelpunten in 621 minuten nvdr.), en dat wekt de interesse van enkele grote, Europese ploegen. (Lees meer)


Christian Eriksen zou in de belangstelling staan van Real Madrid

De geruchten rond Eden Hazard en Real Madrid zijn van alle tijden en nu het bij de Koninklijke slecht gaat, steken die opnieuw de kop op. Chelsea doet echter moeilijk en daardoor zou Real het geweer van schouder kunnen veranderen. (Lees meer)


Perisic en Martial zouden van plaats kunnen wisselen

Nu de wintermercato stilaan dichterbij komt, gonst het al van de geruchten. In Engeland en Italië spreekt men van een opmerkelijke ruildeal. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 20/11 Transfernieuws en Transfergeruchten 22/11

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties