Chevalier geeft startschot voor Kortrijk-Essevee: "Ik zou nooit met mijn rug naar Dury gaan staan... Uit vrees voor een mes"
Redactie
| 27 reacties

Teddy Chevalier (KV Kortrijk) vertrouwt ex-trainer Francky Dury (Essevee) voor geen haar

Chevalier geeft startschot voor Kortrijk-Essevee: "Ik zou nooit met mijn rug naar Dury gaan staan... Uit vrees voor een mes"

De eerste clash in de achtste finales van de Croky Cup is meteen een klepper van formaat: Kortrijk vs. Zulte Waregem. Niet alleen is het een rivalenstrijd, ook aanvaller Teddy Chevalier en trainer Francky Dury hebben een verleden.

Chevalier speelde zelf nog voor Essevee, tot hij in 2012 met slaande deuren vertrok. "Ik ben er niet in schoonheid weggegaan, nee. Er waren problemen met Leye, maar vooral met Dury die Leyes kant koos", legt de aanvaller van KV Kortrijk uit in Het Laatste Nieuws.

Mes in de rug

"Ik heb hem gezegd: 'Je zult me niet ontslaan. Ik stap zelf op'", gaat hij verder. "Ik wou met hem niet meer te maken hebben. Ik heb hem sindsdien ook nooit nog een handdruk gegeven of er nog mee gepraat."

"Dury is niet de man in wie ik vertrouwen heb. Ik zou nooit met mijn rug naar hem gaan staan: ik zou altijd vrezen dat hij er een mes in zou steken", aldus Chevalier. Vanavond om 20u30 kijken ze elkaar weer in de ogen tijdens het bekerduel KV Kortrijk-Zulte Waregem.

Lees hier ook de reactie van Francky Dury

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties