Ivan Leko ziet contract binnen half jaar aflopen en spreekt zelf over verlenging bij Club Brugge

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 34 reacties
Ivan Leko ziet contract binnen half jaar aflopen en spreekt zelf over verlenging bij Club Brugge

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge moet zich dit seizoen niet alleen bezighouden met de transfers of aflopende contracten van sleutelspelers, ook coach Ivan Leko ziet zijn huidige overeenkomst aflopen in juni 2019. Mag de Kroaat nog op een nieuwe deal rekenen?

Op zijn persconferentie van vrijdag sprak Leko er voor het eerst over. "Ik ben hier heel graag en ben enorm blij over wat de hele staf in het voorbije 1,5 jaar heeft gedaan. Qua voetbal en resultaten hebben we ondanks een kleine mindere periode heel goed werk geleverd en er is trouwens nog ruimte voor progressie."

Raar dat de aanbieding nog niet gekomen is

- Leko

In de recente succesperiode van Club heeft het bestuur werk gemaakt van de deals van onder meer Wesley, Vanaken en Vormer, maar niet van Leko. "Het is misschien wat raar, ja", reageert hijzelf. "Maar wat kan ik doen? Ik geef mijn hart voor de club, zowel ikzelf als iedereen van de staf. Of ik niet droom van een stap hogerop? If you dream, dream big. Maar ik heb nooit gezegd dat ik hier weg wil."

"Als de aanbieding voor een contractverlenging komt, zou ik heel blij zijn. Maar ik zal niet zelf naar de directie stappen of om de twee dagen zitten bellen. Neen, zo ben ik niet", aldus Ivan Leko.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties