Wintertransfer voor Chelsea-verdediger Cahill?

Redactie
Wintertransfer voor Chelsea-verdediger Cahill?
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 20/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Vertonghen - Hazard - Mourinho - Koulibaly - Osimhen - Cahill - Morioka

Wintertransfer voor Chelsea-verdediger Cahill?

Fulham heeft bij Chelsea geïnformeerd voor de wintertransfer van Gary Cahill. De 32-jarige verdediger komt nog nauwelijks aan spelen toe en ziet zijn contract aflopen. Dat meldt Sky Sports.

Transfernieuws en Transfergeruchten 14/12

Jan Vertonghen wil zeker nog tot 2020 bij Tottenham blijven

Wie zou 'm nu niet willen? Jan Vertonghen (31) kan rekenen op interesse van topclubs in heel Europa en dat heeft veel te maken met zijn aflopende contract bij Tottenham. Waar ligt zijn toekomst? (Lees meer)


Kalidou Koulibaly staat nog steeds in de belangstelling van Manchester United

José Mourinho heeft een pak zaken aan zijn hoofd bij Manchester United, maar het meest prangende is wellicht een nieuwe centrale verdediger. Daarvoor blijft hij aandringen bij Napoli. (Lees meer)


Charleroi wil Victor Osimhen in januari niet laten vertrekken

Charleroi wil zich niet nog een keer laten kaalplukken tijdens een transferperiode. Zoals gewoonlijk zitten er verschillende ploegen achter hun beste pionnen aan. Maar deze keer willen de Carolo's voet bij stuk houden. (Lees meer)


Thorgan Hazard wordt met belangstelling gevolgd door Bayern München

Thorgan Hazard staat in de schijnwerpers. Bij Borussia Mönchengladbach speelt hij momenteel de pannen van het dak. De Duitse toppers is dat niet ontgaan. Maar Thorgan lijkt enorm veel keuze te hebben. (Lees meer)


Gekoppeld aan vertrek in de winter bij Anderlecht, maar... "Ik kan me hier doorzetten"
Foto: © photonews

Ryota Morioka wil niet per se weg bij Anderlecht

't Is niet dat hij donderdagavond in een koud Zagreb Hein Vanhaezebrouck zal weten te overtuigen hebben, maar Ryota Morioka heeft nog geen zin om Anderlecht te verlaten. Bij STVV zouden ze hem bijvoorbeeld wel graag zien komen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 13/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 15/12

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties