Haroun blij voor publiekslieveling Hairemans: "Hij stond er én bewees dat hij een meerwaarde is"
Dirk Pieters vanuit Deurne-Noord
| 1 reacties

Faris Haroun blij dat Hairemans opnieuw mocht starten bij Antwerp

Haroun blij voor publiekslieveling Hairemans: "Hij stond er én bewees dat hij een meerwaarde is"

Het was van september geleden dat Geoffry Hairemans nog eens mocht beginnen aan een wedstrijd. Tegen Moeskroen was het eindelijk nog eens zo ver en de middenvelder deed het uitstekend. De supporters waren maar wat blij dat hun lieveling opnieuw aan de aftrap verscheen.

'Geoffke Deurne Noord, Geoffke Deurne Noord!' De publiekslieveling was weer van de partij en ook Faris Haroun was tevreden dat zijn roommate er weer bij was. "Ik ben heel blij voor hem. We hebben toch een speciale band sinds we kampioen speelden met Antwerp. Hij heeft laten zien dat hij er weer stond en dat zijn aanwezigheid een meerwaarde is voor deze ploeg. Hij kende een moeilijke periode op de bank, maar was er wel klaar voor", aldus de aanvoerder van Antwerp.

De 5-1 deed niet pijn, maar ... 

Antwerp moest winnen tegen Moeskroen om de zware nederlaag van afgelopen weekend weg te spoelen. "Op zich deed het resultaat tegen Club Brugge niet echt pijn, maar wel de manier waarop die nederlaag er kwam. We waren niet goed tegen Club Brugge en dat speelt wel in de hoofden. We hadden schrik om opnieuw punten te laten liggen, maar gelukkig kwam het niet zo ver."

"We hadden de wedstrijd sneller kunnen af maken, maar door die tegentreffer kwamen er weer twijfels. Foute beslissingen, slechte passes, veel balverlies, ...  Het werd nog een zwaar laatste half uur, maar gelukkig hielden we stand. De overwinning was het belangrijkste. We hebben een zeer goed rapport nu, maar het eindrapport is nog belangrijker." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties