'Geoffke Deurne-Noord' denkt maar aan één ding in januari: "Ik wil gewoon spelen, hier of elders"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 35 reacties
'Geoffke Deurne-Noord' denkt maar aan één ding in januari: "Ik wil gewoon spelen, hier of elders"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

'Elk nadeel heb z'n voordeel', klinkt het bekende gezegde. Antwerp moest het tegen Moeskroen zonder de geschorste Refaelov stellen, maar zo kon Geoffry Hairemans zijn grote terugkeer maken op de Bosuil. Meteen was hij weer de grote blikvanger. Maar hoe lang nog?

Geoffry Hairemans wordt nog altijd op handen gedragen door de Antwerpse fans, maar door de steile opmars is hij naar het achterplan verdwenen. Of hij na de knalprestatie van woensdag toch weer op een comeback mag hopen? Trainer Laszlo Bölöni liet zich erover uit.

"Als hij ook de komende weken en maanden op een correcte en positieve manier speelt, aanvallend én verdedigend, dan zal hij titularis blijven. Ik zou alvast de gelukkigste mens ter wereld zijn", zei de coach.

Wintertransfer

Maar dat lijkt niet de meest waarschijnlijke optie. Onder meer Zulte Waregem toont concrete interesse en een vertrek in januari dient zich aan. 

"Ik wil gewoon spelen en belangrijk zijn", verklaarde Hairemans aan Gazet van Antwerpen. "Ik heb in mijn carrière al vaak genoeg op de bank gezeten. Dat wil ik niet opnieuw meemaken. Ik wil in de ploeg staan. Als dat hier kan, des te beter. Maar als dat elders is, dan is dat ook zo."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties