Dit is ons Dream Team van speeldag 11 tot 20!
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 16 reacties

Heel wat verschillende teams komen aan bod in ons Dream Team

Dit is ons Dream Team van speeldag 11 tot 20!
Foto: © SDG

Zoals steeds verkiezen we naast ons Team van de Week ook elke tien speeldagen het beste team van die periode. Ook tussen speeldag 11 en 20 was er stof genoeg.

Dat Moeskroen niet hopeloos onderaan staat heeft het te danken aan onder meer de aankomst van coach Storck, maar ook doelman Butez mag wat pluimen op zijn hoed steken. Hij keepte heel sterk en loodste Moeskroen zou uit de degradatiezone.

Achterin bleef de verdediging van Antwerp indrukwekkend. Waar seizoensrevelatie Juklerod toch wat terugzakte, kwam Jelle Van Damme in de spotlights. Bij Standard lijkt Zinho Vanheusden intussen de sterkhouder centraal achterin. Dewaest doet het uitstekend bij KRC Genk en Rosted zorgt voor de meeste doelpunten bij de Buffalo's.

Op het middenveld is Hans Vanaken in bloedvorm. Hij zorgde voor zes assists en vijf doelpunten tussen speeldag 11 en 20 en zorgde ervoor dat de kleine vormdip van Club Brugge niet al te zwaar doorweegt. Benavente was dan weer de catalysator voor de revival van Charleroi.

We leerden ook Kylian Hazard kennen in de laatste tien speeldagen, hij zorgde met een glansprestatie mee voor het ontslag van Hein Vanhaezebrouck. Benson was net als Butez belangrijk in de opmars van Moeskroen. Bij STVV is Daichi Kamada nog steeds dé man, terwijl Mbokani vlagen van zijn oude klasse toont bij Antwerp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties