Coucke doorbreekt de stilte na uitzonderlijk jaar bij Anderlecht

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 15 reacties
Coucke doorbreekt de stilte na uitzonderlijk jaar bij Anderlecht

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Meer opluchting dan vreugde, die afsluiter in het Astridpark. Eindelijk kon Anderlecht nog eens winnen en dat maande voorzitter Marc Coucke, die zich de voorbije weken opvallend stil hield, aan om toch nog eens voor de camera te verschijnen.

"Ik ben het eens met de conclusies dat het veel beter moet, of course. En dat we momenteel veel te weinig bieden aan onze supporters, daar ben ik het uiteraard ook mee eens", zei Marc Coucke op VTM Nieuws.

"Maar wat de kritiek op de vele facetten van de club zelf betreft," gaat hij verder, "kan ik enkel zeggen dat wij - gans het team rondom mij, inclusief ikzelf - elke dag proberen de beste beslissingen te nemen, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel."

Anderlecht komt altijd terecht

"Het is niet omdat je een aantal matchen verliest die je nooit had mogen verliezen, dat wat je aan de basis aan het bouwen bent ook verkeerd is. Ik denk dat we op dat gebied wél de juiste dingen aan het doen zijn."

Natuurlijk beseft hij ook dat 2019 een heel ander jaar moet worden. "We gaan alles stapje voor stapje oplossen. En zoals onlangs een oude wijze man van Anderlecht (Michel Verschueren, red.) zei: Anderlecht komt altijd terecht. We gaan dat zo snel mogelijk proberen te doen", aldus Marc Coucke.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties