Eden Hazard blikt terug op WK en één match in het bijzonder: "Mijn beste bij de nationale ploeg"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Eden Hazard blikt terug op WK en één match in het bijzonder: "Mijn beste bij de nationale ploeg"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In 'Bronzen Belgen' wordt nog eens teruggeblikt het fantastische WK en de derde plek van de Rode Duivels in Rusland. Eden Hazard vond de match tegen Brazilië zijn beste voor België.

De Rode Duivels klopten Brazilië met 2-1. "Ik heb echt een heel goede match gespeeld tegen Brazilië, mijn beste bij de nationale ploeg", aldus de aanvoerder van de Rode Duivels. "Ik heb niet gescoord, maar dat is niet belangrijk voor mij. Ik was blij voor mezelf, voor de fans, voor de ploeg en voor de trainer."

Voor Hazard was dat de bevestiging wat hij in zijn mars heeft. "De mensen die me elke week zien spelen, wisten dat ik dit kon. Maar op een toernooi zien veel meer mensen je. In de ogen van het publiek ben ik misschien wel een andere speler geworden daar", blikte de Chelsea-smaakmaker terug. 

"Jammer dat het meest spectaculaire team uiteindelijk niet gewonnen heeft"

België moest uiteindelijk de wereldtitel aan Frankrijk laten. "Het was een fantastisch WK. Er waren veel goals en spectaculaire wedstrijden. Het is alleen jammer dat het meest spectaculaire team uiteindelijk niet gewonnen heeft."

"Spanje was snel uitgeschakeld, Portugal ook, Duitsland, Argentinië, ... We wisten dat het nog steeds niet makkelijk zou zijn, maar het was wel het jaar om iets te doen. Wij gingen als ploeg in stijgende lijn. Ach ja, we hebben een WK gespeeld zoals je het moet spelen. Dat is het", besluit Hazard. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties