Dan toch nog leegloop bij Genk? 'Pozuelo, Ndongala en nu ook Malinovskyi het hof gemaakt met duizelingwekkende aanbiedingen, De Condé reageert meteen'
Redactie
| 41 reacties
Dan toch nog leegloop bij Genk? 'Pozuelo, Ndongala en nu ook Malinovskyi het hof gemaakt met duizelingwekkende aanbiedingen, De Condé reageert meteen'
Foto: © photonews

KRC Genk domineerde het volledige seizoen tot op heden in de Jupiler Pro League, maar de laatste dagen doken er toch heel wat transfergeruchten op. Makelaars verdringen elkaar op winterstage, gaat er dan toch nog (heel) wat gebeuren?

Alejandro Pozuelo staat in de belangstelling van teams uit het Midden-Oosten en ook RSC Anderlecht zou volgens Sport/Voetbalmagazine de opstapclausule in diens contract bij Genk willen lichten.

De Turkse interesse in Ndongala is ondertussen steeds concreter aan het worden, al mag ook hij niet (zomaar) weg bij KRC Genk.

Malinovskyi

En nu is er ook concrete interesse in Ruslan Malinovskyi. AS Roma zou volgens de Italiaanse pers bereid zijn twaalf miljoen euro op tafel te leggen voor de middenvelder en heeft al contact opgenomen met Genk volgens de Italiaanse pers.

Dimitri De Condé gaf een week geleden nog aan dat hij zich erg zeker voelde over de wintermercato van de Limburgers, maar de komende drie weken kan het misschien alsnog warm worden. Ondertussen gaf hij wel meteen aan dat er geen sprake is van een wintertransfer: "En deze zomer? Geen idee, we hadden geen contact met AS Roma."

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties