OFFICIEEL: OH Leuven stalt flankspeler in eerste amateur

Redactie
OFFICIEEL: OH Leuven stalt flankspeler in eerste amateur
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Hazard - Mpoku - Zukanovic - Morata - Eriksen - Babel - Heymans - Ndongala

OFFICIEEL: OH Leuven stalt flankspeler in eerste amateur

Leopold Njengo (24) trekt voor de rest van het seizoen naar Heist. De Belgische linkerflankspeler komt aan Den Dreef niet aan spelen toe, eerder werd hij al uitgeleend aan Dessel.

Transfernieuws en Transfergeruchten 15/01

Union ziet nog een speler vertrekken naar stadsgenoot

Union heeft vandaag nog een uitgaande transfer gerealiseerd. Het leent Nils Bouekou uit aan stadsgenoot RWDM, dat in Eerste Amateur uitkomt. (Lees meer)


Paulinho verkast nu ook definitief naar Guangzhou

Ook in China zit men niet stil in de huidige wintermercato. Zo keerde een van de grootste sterren van het Chinese voetbal nu ook definitief terug naar Guangzhou Evergrande. (Lees meer)


OFFICIEEL: Kassa, kassa voor Anderlecht
Foto: © photonews

Idrissa Doumbia levert Anderlecht geld op

Neen, Anderlecht heeft geen nieuwe uitgaande transfer beklonken, maar het passeert wel aan de kassa. De Brusselaars lieten vorig jaar Idrissa Doumbia naar Rusland verkassen en die heeft nu opnieuw een transfer beet. (Lees meer)


Ryan Babel trekt naar Fulham

Fulham heeft zich versterkt met een grote naam. Niemand minder dan Ryan Babel keert terug naar de Premier League. De voormalige aanvaller van Liverpool komt over van Besiktas. (Lees meer)


Simeon 'Simy' Nwankwo is in beeld bij Anderlecht

Opmerkelijk transfernieuws uit Italië: Simeon 'Simy' Nwankwo trekt niet naar Lokeren, maar geraakt misschien toch nog in de Jupiler Pro League... Bij Anderlecht. (Lees meer)


Charleroi reageert op mogelijke komst van AA Gent-talent Nicolas Raskin

Nicolas Raskin (17) staat al zijn hele jeugd te boek als een groot talent. Hij kwam uit voor Standard, Anderlecht en nu Gent, maar daar kan hij niet vol doorbreken in de eerste ploeg. Charleroi zou hem wél die kans op het hoogste niveau willen geven. (Lees meer)


Chelsea en Atlético Madrid onderhandelen over Morata

Bij Chelsea wordt Eden Hazard tegenwoordig uitgespeeld als de centrale aanvaller en dat heeft gevolgen voor de concurrentie. Zo krijgt onder meer Alvaro Morata nog weinig kansen. Maar voor hem is er een oplossing in de maak. (Lees meer)


Sint-Truiden shopt Japanner Kinoshita Kosuke weg bij Halmstads BK

Kamada, Endo en Tomiyasu kunnen eerstdaags hun landgenoot Kosuke verwelkomen bij Sint-Truiden. De lange spits komt over uit de Zweedse hoogste voetbalklasse. (Lees meer)


Yacouba Sylla (KV Mechelen) kan rekenen op buitenlandse interesse

Yacouba Sylla kan deze maand nog vertrekken bij KV Mechelen. De verdedigende middenvelder vertoeft al sinds augustus bij de beloften en weigerde eerder al een contractontbinding door zijn riante salaris, maar nu is er interesse genoeg. (Lees meer)


OFFICIEEL: Waasland-Beveren stuurt Belgische zomeraankoop terug naar 1B

Daan Heymans trekt van Waasland-Beveren naar Lommel

Het is door de overvloed aan zomertransfers net iets té druk op de Freethiel en daarom is Waasland-Beveren bereid om enkele spelers te laten vertrekken. Na Salquist en Threlkeld is de volgende Daan Heymans. (Lees meer)


KV Oostende leent Banda zes maanden uit aan AS Béziers, een Franse tweedeklasser

KV Oostende laat Emmanuel Banda zes maanden proeven van meer speelminuten bij het Franse AS Béziers. (Lees meer)


Bernier (Antwerp) wordt voor een half seizoen verhuurd aan Lierse Kempenzonen

Antwerp stalt Antoine Bernier een half jaar bij Lierse Kempenzonen. Op de Bosuil speelde hij niet, misschien komt daar op het Lisp verandering in. (Lees meer)


Nicolas Raskin (AA Gent) kan naar Charleroi

AA Gent plukte in de zomer van 2017 Nicolas Raskin weg bij Anderlecht. De aanvallende middenvelder stond er te boek als groot talent en zou bij de Buffalo's meer kansen krijgen. Maar die kwamen er niet... (Lees meer)


Knowledge Musona (Anderlecht) wordt normaal gezien verhuurd aan Lokeren

Als alles volgens plan verloopt, zetten alle partijen vandaag hun handtekening over een verhuur van Knowledge Musona aan Sporting Lokeren. De aanvallende middenvelder kwam al langer niet meer in de plannen voor. (Lees meer)


Fenerbahçe voert de forcing voor Dieumerci Ndongala

Je moet maar Dimitri De Condé heten in deze transferperiode. Als je al zou denken aan de ploeg nog meer te versterken, moet je dat tussen de telefoontjes van geïnteresseerde ploegen voor de sterkhouders door doen. Ook vanuit Turkije blijven ze immers maar bellen. (Lees meer)


STVV haalt nog een Japanner, een spits deze keer

Het is rustig geweest rond de inkomende transfers bij STVV, de ploeg die toch nog steeds mooi in de top zes staat te pronken en daar wil blijven staan. Maar vandaag zou CEO Takayuki Tateishi in actie schieten. (Lees meer)


Chelsea plakt megabedrag op Hazard - met slechts één jaar contract meer - en Real mikt op nog PL-ster in die situatie

Chelsea wil maar liefst 110 miljoen euro voor Eden Hazard

Chelsea wil zo graag praten over een contractverlenging met Eden Hazard, maar hun 28-jarige sterspeler blijft dat maar uitstellen. Wachten op Real Madrid uiteraard, dat komende zomer zijn slag wil slaan. Maar als ze op Londense solden rekenen, zouden ze wel eens verbaasd kunnen zijn. (Lees meer)


Anderlecht lijkt zijn pijlen gericht te hebben op Ervin Zukanovic

Anderlecht haalde al Kara Mbodji terug om de verdediging te versterken, maar dat lijkt niet genoeg. Op stage in Pinatar werd er nog een oude bekende gepolst of hij zin zou hebben in een terugkeer naar België. Het antwoord was alvast positief. (Lees meer)


Standard weigerde twee keer een Amerikaans bod op Paul-José Mpoku

De Belgische clubs krijgen dezer dagen enorm veel aanbiedingen voor hun sterkhouders. Maar de topclubs willen zich vooral versterken en voor de rest hun kader bij elkaar houden. Ook bij Standard moeten ze miljoenenaanbiedingen afslaan. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 14/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 16/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties