Transfernieuws en Transfergeruchten 18/01: Dembélé - Fellaini - Carrasco - Trossard - Van der Bruggen - Schryvers - Simao - Mukhtar

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 18/01: Dembélé - Fellaini - Carrasco - Trossard - Van der Bruggen - Schryvers - Simao - Mukhtar
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 23/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Dembélé - Fellaini - Carrasco - Trossard - Van der Bruggen - Schryvers - Simao - Mukhtar

Nieuw bij FC Emmen? Dan krijg je roet in het gezicht

Nieuwe spelers bij Eredivisie-club FC Emmen zijn bij dezen gewaarschuwd voor de befaamde longtest. Nieuwkomer Nico Neidhart mocht het aan den lijve ondervinden. (Lees meer)


AC Milan zal niet voor Carrasco en Danjuma gaan

Arnaut Danjuma en Yannick Carrasco zijn het middelpunt van heel wat geruchten, maar één concreet geïnteresseerde club zal nu afhaken. (Lees meer)


Simão trekt naar Antwerp

Bij Royal Antwerp FC zitten ze niet stil, met David Simão trok het een nieuwe centrale middenvelder aan. De transfer kwam tot stand dankzij de contacten van Luciano D'Onofrio. (Lees meer)


Hannes Van der Bruggen staat op het verlanglijstje van een MLS-ploeg

De wintermercato draait op volle toeren en er staan verschillende sterkhouders van Belgische ploegen uiteraard in buitenlandse belangstelling. Ook in Kortrijk moeten ze nog afrekenen met interesse voor één van hun kaderspelers. (Lees meer)


Opmerkelijke transfer: Red Flame Tine Schryvers komt terug naar België

Tine Schryvers werd vorig seizoen nog knap vierde in de Zweedse competitie met Kristianstads DFF. Voor 2019 heeft ze echter een opvallende keuze gemaakt. (Lees meer)


Hany Mukhtar moet Pozuelo opvolgen bij KRC Genk

Alejandro Pozuelo blijft zeker tot het eind van het seizoen nog bij KRC Genk, dat was het grote nieuws in de marge van het Gala van de Gouden Schoen op woensdag. De Limburgers hadden wel al een vervanger klaar. (Lees meer)


Antwerp richt pijlen op Portugese virtuoos

Simao op weg naar Antwerp

Antwerp blijft één van de verrassingen van dit voetbalseizoen en The Great Old wil zich deze winterperiode nog wat versterken. Vanuit Portugal lijkt er alvast een creatieve middenvelder te komen. (Lees meer)


Leandro Trossard is in beeld bij Mönchengladbach

Leandro Trossard zag z'n naam twee dagen terug genoemd worden op het Gala van de Gouden Schoen, maar een prijs sleepte hij niet in de wacht. Een mooie transfer naar het buitenland, dat zit er wél nog in. (Lees meer)


Fellaini zou Dembélé kunnen vervoegen in China

Mousa Dembélé is intussen neergestreken in China, maar wellicht is hij niet de laatste Rode Duivel die deze mercato de lucratieve overstap maakt. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 17/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 19/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties