Beerschot Wilrijk kan profiteren dit weekend: "Zeven wedstrijden winnen"

Beerschot Wilrijk kan profiteren dit weekend: "Zeven wedstrijden winnen"
Foto: © photonews

Joren Dom is weer terug. Na een lange blessure stond hij meteen weer in de basis bij Beerschot Wilrijk. Als rechtsachter deze keer, maar Stijn Vreven durft hem ook als verdedigende middenvelder op te stellen.

Dom zelf heeft zelfs een voorkeur voor die laatste positie. "Eerlijk gezegd heb ik het gevoel dat ik op het middenveld iets beter mijn ei kwijt kan, dat ik daar iets meer naar mijn kwaliteiten speel. Maar mijn ­ persoonlijke ­ambities zijn niet ­belangrijk. Alleen het teambelang telt", zegt hij in GvA

"We hebben allemaal maar één doel: de resterende zeven ­wedstrijden proberen te winnen. Dan is de positie die ik ­inneem op het veld minder belangrijk. Ik speel met alle plezier op de positie waar de trainer mij nodig heeft."

Dit weekend tegen Westerlo, waar de Ratten kunnen profiteren van het puntenverlies van KV Mechelen. "Het is vooral een kwestie om dat goed gevoel van de voorbije weken te ­vast te houden. We zijn bezig aan een sterke reeks en die willen we verder zetten. Elk slecht resultaat kan onze huidige goede flow afbreken. Maar we gaan uit van onze sterkte en hebben er het volste vertrouwen in dat de drie punten op het Kiel ­ zullen blijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties