Barcelona haalt Kevin-Prince Boateng binnen

Redactie
Barcelona haalt Kevin-Prince Boateng binnen
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Hazard - Suarez - Boateng - Boateng - Boyata - Johnson - Marcelo - Bernardo Silva

Barcelona haalt Kevin-Prince Boateng binnen

Barcelona heeft de transfer van Kevin-Prince Boateng officieel bekendgemaakt. Hij wordt eerst tot het einde van het seizoen gehuurd van Sassuolo met een aankoopoptie van acht miljoen euro.

Transfernieuws en Transfergeruchten 21/01

Matias Suarez heeft een aanbod van de Argentijnse topclub River Plate op zak

Als er nog supporters van Anderlecht droomden van een terugkeer van Matias Suarez mogen ze die stilaan toch opbergen. In Argentinië klinkt het steeds luider dat hij een toptransfer gaat maken. (Lees meer)


Stéphane Omeonga gaat voor Hibernian spelen in Schotland

Bij Genoa liep het niet meer zoals het moest en hij mocht ook vertrekken bij de Italiaanse eersteklasser. Zoals we twee dagen geleden al aankondigden heeft Stéphane Omeonga zijn heil gezocht in Schotland. (Lees meer)


Bolasie komt vervroegd terug van zijn uitleenbeurt

Yannick Bolasie werd door Everton aan Aston Villa uitgeleend, maar hij keert nu al vervroegd terug. Bolasie startte negen keer voor de tweedeklasser en scoorde twee keer. 


Edin Cocalic verlaat KV Mechelen voor het Turkse Akhisarspor

Edin Cocalic is geen speler van KV Mechelen meer. Hij verlaat de winnaar van de eerste periode in eerste klasse b en trekt naar Turkije. (Lees meer)


Speler Mechelen op weg naar Turkije?

Edin Cocalic zou dan toch op weg zijn naar een mogelijke wintertransfer. Turkse media melden alvast de belangstelling van Akhisarspor. 


'Barcelona denkt aan Boateng om Munir op te volgen'

FC Barcelona wil ter vervanging van Munir niemand minder dan Kevin-Prince Boateng naar Camp Nou halen. Die zou volgens Marca al afscheid genomen hebben van zijn ploegmaats in Italië.


United heeft speler langer beet

Scott McTominay heeft een nieuwe contract getekend bij Manchester United, dat hem tot 2023 aan de club weet te binden. Dat hebben The Mancunians laten weten.


Officieel: Glen Johnson hangt voetbalschoenen aan de haak

Glen Johnson - bekend van Liverpool en daarna ook nog enkele jaren Stoke City - is gestopt met voetballen. Hij maakte zijn officieel afscheid nu ook bekend.


Ook Griekse interesse in Boyata

Volgens Het Nieuwsblad is Olympiakos een van de vele geïnteresseerde teams in Dedryck Boyata. Toch zal hij pas deze zomer (transfervrij) vertrekken. 


'Real Madrid klopt aan bij Manchester City'

Real Madrid zou volgens Daily Mirror Bernardo Silva van Manchester City op de verlanglijst hebben gezet. Die zou wel meer dan 80 miljoen euro moeten kosten.


Ronaldo moet helpen om Marcelo naar Juve te krijgen

Cristiano Ronaldo is van plan om Marcelo naar Juventus te halen, dat meldt het Spaanse AS. De linksback is al meer dan tien jaar aan de slag bij Real Madrid en is goed bevriend met CR7. Afgelopen weekend zat de Braziliaan nog op de bank.


Transfer Eden Hazard nu echt wel nabij: 'Verschil tussen vraag en aanbod nog amper 10 miljoen euro'

Transfer Eden Hazard nu echt wel nabij: 'Verschil tussen vraag en aanbod nog amper 10 miljoen euro'

Eden Hazard was de voorbije weken en maanden vaak onderhevig aan transfergeruchten. Nu lijkt een deal echt wel dichtbij te komen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 20/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 22/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties