Reactie Mechelen-spelers maken het niet al te vaak mee: "Halve finale is unicum"

Mechelen-spelers maken het niet al te vaak mee: "Halve finale is unicum"
Foto: © photonews

Het is niet helemaal duidelijk of het bekerduel tussen KVM en Union kan doorgaan, maar de Mechelse spelers hopen alvast van wel. Zij maken het niet elk jaar mee om in de halve finale van de beker te staan en kijken er erg naar uit. Zo ook doelman Michael Verrips.

"In de halve finale van de beker staan is een unicum, ook voor mij. Ik kijk er heel hard naar uit. Het team komt er nog beter uit de verf, want we moeten niet altijd domineren. We kunnen heel gevaarlijk zijn in de omschakeling en daar hebben we in de beker ook de kans voor gekregen."

Het is uitkijken hoe KV Mechelen het drieluik Union - Beerschot Wilrijk - Union doorkomt. "Dit is een heel belangrijke week. We gaan er in de competitie net zo hard voor als in de beker. Naar Beerschot Wilrijk gaan we ook honderd procent met de intentie om te winnen."

Pluim voor Roeselare

De generale repetitie tegen Roeselare was wel geen groot succes. "Het is moeilijk om daar verklaringen voor te vinden. Dat was totaal onnodig. Het was vreemd. Roeselare speelde voor zijn doen ook wel gewoon een hele goeie wedstrijd. Al hadden wij dat nooit mogen toelaten en dat is wel gebeurd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties