Reactie Had winnend doelpunt Anderlecht afgekeurd moeten worden? Makelélé en Rutten reageren

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 88 reacties
Had winnend doelpunt Anderlecht afgekeurd moeten worden? Makelélé en Rutten reageren
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wedden dat er de komende dagen nog heel wat over gaat gepalaverd worden? De tweede goal van Anderlecht werd door Ivan Santini gescoord. Maar even daarvoor stond Ivan Obradovic, die voor de voorzet zorgde, wel buitenspel.

De discussie is nu of het een nieuwe fase was of dat er een vervolg werd gemaakt aan de actie van Verschaeren. Voor Claude Makelélé was het alvast duidelijk. "Er was buitenspel, want hij profiteerde van zijn positie om die voorzet te geven."

"Ik vind het spijtig, want net hiervoor is de VAR in het leven geroepen. Soms roepen ze de ref bij de meest onbenullige zaken bij zich, maar nu lieten ze gewoon begaan. Het is hun werk om daar in te grijpen, het is het enige wat ze moeten doen..."

De ene keer zit het mee, de andere keer niet

Fred Rutten was natuurlijk wat genuanceerder. "Daarvoor hebben de we de VAR en als ze niet ingrijpen, kan ik daar ook weinig aan doen. Ik heb nog geen beelden gezien, maar ik heb het wel gehoord. Kijk, de ene keer zit het mee en de andere keer niet. Het blijft een interpretatie van mensen. En die kunnen fouten maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties