Stallone Limbombé is erg duidelijk over redenen omtrent afspringen transfer, wat nu met hem bij Gent? Ook Thorup reageert

Sander De Graeve Johan Walckiers
Sander De Graeve en Johan Walckiers
| 5 reacties
Stallone Limbombé is erg duidelijk over redenen omtrent afspringen transfer, wat nu met hem bij Gent? Ook Thorup reageert
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stallone Limbombe leek op weg naar het Turkse Ankaragüçü, maar de transfer viel in laatste instantie alsnog in het water. Wat nu met de kwieke winger?

De deal tussen Gent en de Turkse club gaat niet door. Turkse bronnen spraken van een medisch probleem, maar daar is volgens Limbombé niks van aan.

"Er werd vermeld dat ik door een medisch probleem niet zou tekenen. Deze informatie klopt niet", aldus de speler van Gent. "Mijn transfer werd afgebroken nadat afgesproken contractvoorwaarden niet werden nageleefd."

Wat nu?

Rest de vraag: wat gaat er nu met Limbombé gebeuren? "Hij zit in de B-kern", aldus Thorup over zijn winger op een persconferentie in Gent. "Of hij snel kan terugkeren? Als er iets zal veranderen, zal ik het laten weten. Ik wist niets van een medisch probleem. Verder blijft alles tussen Stallone en mij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties