Reactie Kunnen Messoudi & co de vuisten ballen in strijd om periodetitel? "Komend weekend zal het voor allebei moeilijk worden"

Kunnen Messoudi & co de vuisten ballen in strijd om periodetitel? "Komend weekend zal het voor allebei moeilijk worden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mohamed Messoudi verscheen zondag nog eens aan de aftrap voor Beerschot Wilrijk. Voor hem zou de promotie naar eerste klasse A verwezenlijken dé bekroning zijn voor zijn vele jaren op het Kiel. Al wacht er de twee titelkandidaten volgens de middenvelder nu een lastige opdracht.

"Het is nu al een paar weken zo dat we dicht bij mekaar staan. Komend weekend zal het voor allebei moeilijk worden", voorspelt Messoudi. "Zij moeten tegen OHL. Dat moet op een bepaald moment toch ook eens gaan reageren. En wij moeten het thuis opnemen tegen Union."

Het zal tot in de laatste momenten spannend blijven 

Het is duidelijk dat Messoudi echt wel bezig is met die periodetitel. Hij kent de kalender van zowel KV Mechelen als Beerschot Wilrijk vlotjes uit het hoofd. "We hebben vrijwel volledig hetzelfde programma. Alleen spelen zij thuis tegen Leuven en moeten wij nog naar Leuven. Het zal tot in de laatste momenten spannend blijven. Het is een onwaarschijnlijk scenario."

Tijdens de voorbije speeldag leek het er heel even op dat een strafschopdoelpunt Beerschot Wilrijk aan het wankelen zou brengen. "Het was volgens mij geen penalty. Het was gewoon Nemane die daar uitglijdt. Het zorgde wat voor stress, maar we maakten toch een mooi doelpunt om weer voor te komen. Het spel kan wel beter, maar ik ben toch blij dat we die wedstrijd zonder fantastisch te voetballen toch gewonnen hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties