Aandeelhouders Anderlecht reageren op zogenaamde miljoenenclaim van Coucke, die zelf woedend reageert

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 17 reacties
Aandeelhouders Anderlecht reageren op zogenaamde miljoenenclaim van Coucke, die zelf woedend reageert

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Vanochtend raakte bekend dat Marc Coucke miljoenen zou claimen van de verkopende aandeelhouders van Anderlecht. Er zouden immers nog wat lijken uit de kast gevallen zijn. Die aandeelhouders komen nu naar buiten met een officiële reactie.

"De aandeelhouders van RSC Anderlecht betreuren het nieuws dat vanochtend in de pers verscheen over het aandelenbezit. Eerst en vooral is er geen sprake van een claim. De verkopende en kopende aandeelhouders bespreken in alle sereniteit de mogelijk niet gekende en/of onvolledige informaties voor de kopers tijdens de verkoop."

Er zou ook geen haar in de boter zitten, integendeel, het hele euvel zou al onderling geregeld zijn. "Deze discussies vindt plaats in een constructieve en positieve sfeer. Beide partijen zijn reeds overeengekomen om dit te regelen in een commerciële transactie van ongeveer 3 miljoen euro, waardoor elke mogelijkheid van beroep wordt uitgesloten in de toekomst. In geval van een eventuele correctie van de waardering zal het bedrag door Alychlo aan het RSC Anderlecht worden betaald, waardoor het kapitaal van de club wordt versterkt."

Ook de reactie van Marc Coucke liet niet op zich wachten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties